Looking For Anything Specific?

Απεργια Στα Πλοια - Apergia Sta Ploia Anakoinwsh Penen Libre - Με 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές.

Απεργια Στα Πλοια - Apergia Sta Ploia Anakoinwsh Penen Libre - Με 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές.. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. 48άωρη απεργία στα καράβια αποφάσισαν οι συνδικαλιστές της πανελλήνιας ναυτικής σαββάτου 24 σεπτεμβρίου, όλα τα πλοία, όλων των κατηγοριών, σε όλα τα λιμάνια τις χώρας, θα μείνουν δεμένα. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία.

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Τρόλεϊ 24ωρη προαστιακός / οσε 24ωρη τραμ 24ωρη απεργία πλοία 24ωρη απεργία γσεε 24ωρη απεργία αδεδυ 24 ωρη απεργία. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς κρήτη, κυκλάδες και αδριατική.

Anestalh H Apergia Sta Ploia Stis 9 Feygoyn Ta Ploia Apo Peiraia
Anestalh H Apergia Sta Ploia Stis 9 Feygoyn Ta Ploia Apo Peiraia from www.thestival.gr
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, εξήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση η. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 12:30 έξω από το υπουργείο υγείας έχει προκηρύξει για. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου. Πανελλαδική απεργία των τραυματιοφορέων στα δημόσια νοσοκομεία την πέμπτη. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου.

Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων της πνο, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. 48άωρη απεργία στα καράβια αποφάσισαν οι συνδικαλιστές της πανελλήνιας ναυτικής σαββάτου 24 σεπτεμβρίου, όλα τα πλοία, όλων των κατηγοριών, σε όλα τα λιμάνια τις χώρας, θα μείνουν δεμένα. Με 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 12:30 έξω από το υπουργείο υγείας έχει προκηρύξει για. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Δευτέρα 3 σεπτεμβρίου ξεκινά η απεργία των ναυτεργατών σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια. Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία κατεβαίνουν οι εργαζόμενοι στην ακτοπλοΐα ζητώντας να υπογραφεί η συλλογική σύμβαση εργασίας για το 2019. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Το αδιαχώρητο επικρατεί στα λιμάνια του ηρακλείου και των χανίων, καθώς μετά την αιφνιδιαστική εξαγγελία της πνο για τετραήμερη απεργία, από τα ξημερώματα της.

Σε 24ωρη απεργία προχωράει τη δευτέρα 3 σεπτεμβρίου η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χθεσινή αποτυχημένη, όπως τη. 48άωρη απεργία στα καράβια αποφάσισαν οι συνδικαλιστές της πανελλήνιας ναυτικής σαββάτου 24 σεπτεμβρίου, όλα τα πλοία, όλων των κατηγοριών, σε όλα τα λιμάνια τις χώρας, θα μείνουν δεμένα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, εξήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση η.

Pno 24wrh Panelladikh Apergia Se Ola Ta Ploia Stis 6 5 Atlantea
Pno 24wrh Panelladikh Apergia Se Ola Ta Ploia Stis 6 5 Atlantea from atlantea.news
Σε αντίθετη περίπτωση οι απεργίες θα. Το αδιαχώρητο επικρατεί στα λιμάνια του ηρακλείου και των χανίων, καθώς μετά την αιφνιδιαστική εξαγγελία της πνο για τετραήμερη απεργία, από τα ξημερώματα της. 13 490 tykkäystä · 248 puhuu tästä. Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, εξήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση η. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα.

Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια.

Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα ελλαδα. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Τα πλοία διέπονται από τη νομοθεσία αφενός του ναυτικού δικαίου. Με 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές. Ο υπουργός υπενθυμίζει ότι ο βασικός λόγος που η πνο άρχισε την πανελλαδική απεργία, ήταν η ενδεχόμενη αύξηση του υφιστάμενου. Σε αντίθετη περίπτωση οι απεργίες θα. Παραλύει όλη η χώρα, χειρόφρενο σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ και οασα. Τρόλεϊ 24ωρη προαστιακός / οσε 24ωρη τραμ 24ωρη απεργία πλοία 24ωρη απεργία γσεε 24ωρη απεργία αδεδυ 24 ωρη απεργία. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία. Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια. «δεμένα» αύριο τα πλοία στα λιμάνια κέρκυρας, ηγουμενίτσας και λευκίμμης. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στις 12:30 έξω από το υπουργείο υγείας έχει προκηρύξει για. Καλούμε τα μέλη μας και.

Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Καλούμε τα μέλη μας και. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Στην… εντατική η ελλάδα, χειρόφρενο στα μέσα μεταφοράς.

Anestalh H Apergia Sta Ploia Apoxwroyn Oi Syndikalistes Difernews
Anestalh H Apergia Sta Ploia Apoxwroyn Oi Syndikalistes Difernews from difernews.gr
Πανελλαδική απεργία των τραυματιοφορέων στα δημόσια νοσοκομεία την πέμπτη. Το αδιαχώρητο επικρατεί στα λιμάνια του ηρακλείου και των χανίων, καθώς μετά την αιφνιδιαστική εξαγγελία της πνο για τετραήμερη απεργία, από τα ξημερώματα της. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα ελλαδα. Η ναυς, της νεώς, πληθ.: Βρες online στον χάρτη, θέσεις και πληροφορίες για πλοία. Σε αντίθετη περίπτωση οι απεργίες θα. Δεμένα ξανά τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την τετάρτη.

Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείψν, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

48άωρη απεργία στα καράβια αποφάσισαν οι συνδικαλιστές της πανελλήνιας ναυτικής σαββάτου 24 σεπτεμβρίου, όλα τα πλοία, όλων των κατηγοριών, σε όλα τα λιμάνια τις χώρας, θα μείνουν δεμένα. Η απεργία σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση των ναυτεργατικών σωματείων της πνο, θα ξεκινήσει από τις 00.01 τα ξημερώματα αύριο έως τις 24.00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, εξήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση η. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια υπονόμευσής της από τους μηχανισμό των εφοπλιστών: Μετά την απόφαση της πνο να αναστείλει την απεργία στα πλοία, οι μινωικές γραμμές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν τα δρομολόγια για προς κρήτη, κυκλάδες και αδριατική. Φίλτρα για επιβατηγά, φορτηγά, δεξαμενόπλοια, ταχύπλοα, ρυμουλκά, σκάφη αναψυχής, αλιευτικά κ.ά. Δεμένα θα είναι τα πλοία την τετάρτη 18 απριλίου σε όλη τη χώρα, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας, που αποφάσισε η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, με προοπτική κλιμάκωσης. Δύσκολες θα είναι οι προσεχείς ημέρες, αρχής γενομένης από σήμερα, για το επιβατικό κοινό εξαιτίας της συμμετοχής των εργαζομένων στα μμμ. Οι ακτοπλόοι αναφέρουν ότι υπάρχει ήδη αυξημένο κόστος στα ναυτιλιακά καύσιμα κατά 50% τα δύο τελευταία χρόνια. Με 24ωρη απεργία την πέμπτη 10 ιουνίου συμμετέχουν τα σωματεία εργαζομένων στις σταθερές. Ποιοι συμμετέχουν, πώς θα ελλαδα. Πανελλαδική απεργία των τραυματιοφορέων στα δημόσια νοσοκομεία την πέμπτη.

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης στα πλοία της ακτοπλοΐας για αύριο, πέμπτη 3 ιουνίου, με αφορμή το νέο εργασιακό νομοσχέδιο, εξήγγειλε με σημερινή της ανακοίνωση η απεργια. Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό νομοσχέδιο από τις κέρκυρα:

Posting Komentar

0 Komentar